Gasmet organizes LCP & WI BREF webinar (in Finnish)

17.5.2019
News

Gasmet järjestää ilmaisen webinaarin, jossa käsitellään Suurten polttolaitosten päätelmiä (LCP BREF) sekä tänä vuonna julkaistavan Jätteenpolton päätelmiä.

Webinaarissa puhumassa alan asiantuntijat:

Teemu Lehikoinen, Ympäristöneuvos, Etelä-Suomen Aluehallintovirasto

Teemu on toiminut kansallisen WI BAT-ryhmän puheenjohtajana. Hän on myös ollut mukana LCP BREF asiakirjan soveltamisohjeen laadinnassa. Teemun toimenkuvaan kuuluu ympäristöluvat ja hän kuuluu AVI:n ympäristösuojeluyksikköön.

 

 

 

Heidi Lettojärvi, Asiantuntija (tuotanto), Energiateollisuus ry

Heidi on ollut mukana sekä LCP että WI BREF asiakirjojen laadintatyössä. Heidi toimii Energiatuotannon yksikössä ja hänen toimenkuvaansa kuuluu ympäristösääntely & ilmansuojelu sekä energiatuotannon sivutuotteet.

 

 

 

 

Emilia Jyrkiäinen, CEMS Product Manager, Gasmet Technologies Oy

Emilia on Gasmetin jatkuvatoimisten päästömittaustuotteiden päällikkö ja vastaa päästömittaukseen tarkoitetuista ratkaisuista.

 

 

 

 

Webinaarissa käsitellään jo julkaistua LCP BREF-asiakirjaa sekä syksyllä julkaistavaa WI BREF dokumenttia. Webinaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta pyrimme tarjoamaan arvokasta informaatiota erityisesti laitoksilla aiheenparissa työskenteleville.

  1. Ilmaan johdettavien päästöjen päästötasot sekä niiden tarkkailu
  2. Päästörajojen määrittäminen sekä noudattamisen tarkastelu ympäristöluvassa
  3. Jätteenpolton päätelmän tilanne sekä arvio aikataulusta
  4. Jätteenpolttolaitosten jätevesipäästöt, niiden tasot sekä tarkkailu
  5. Laitosten omat investointitarpeet

Osallistumalla saat tärkeää tietoa lähivuosina voimaan tulevista päätelmistä ja miten niihin tulisi valmistautua. Saat myös tietoa mahdollisista investointitarpeista sekä kuulet missä mennään jätteenpolton päätelmien kanssa ja mitä se tulee pitämään sisällään.

Aikataulu: tiistaina 28.5. klo 10-11:30

Osallistu webinaariin täältä!

Listing page