Hey You!

Thank you for your interest in our company. We are always looking for new talents to join our growing company. If there are no open positions available, please contact us at jobs@gasmet.fi for possible future opportunities.

As an employer Gasmet offers international and flexible working environment where high-tech meets global real-life challenges. If you can share our mission, you are a team player but not afraid of individual responsibilities, you’re probably the right person to work at Gasmet.

 

Kokoonpanija (in finnish)

Gasmet Technologies Oy:ssa on avoinna vakituinen kokoonpanijan tehtävä. Työ käsittää kaasuanalysaattoreiden ja niiden oheislaitteiden kokoamista sekä erilaisten sähköisten ja mekaanisten osien kokoonpanoa ja testausta. Valmistuksessa tarvittavien komponenttien tulotarkastukset, testaukset ja hyllytys ovat oleellinen osa työtä.

Read more

Tuotantopäällikkö (in finnish)

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Helsinkiin tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotantomme operatiivisesta ohjaamisesta ja suunnittelusta. Tuotantopäällikkö toimii suorana esimiehenä tuotannolle ja vastaa asetettujen tuotantotavoitteiden toteutumisesta.

Read more

Loppukokoonpanija (in finnish)

Gasmet Technologies Oy:ssa on avoinna vakituinen loppukokoonpanijan tehtävä. Työ käsittää kaasuanalysaattoreiden loppukokoonpanoa, toiminnallista tarkastusta ja koekäyttöä, sekä testaamista ja teknistä dokumentointia. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa.

Read More